Carmel 1.koolipäeval

Heleri 1. koolipäeval

Meie õpetaja- Svea Kaio

spordiklass-1.septembril

 

 

 

Spordiklassi tegemistest septembris 2005                                     1. koolinädal

 

1.september   N       Esimest korda kohtusid väikesed tüdrukud ja poisid, kes alustavad koos  pikka haridusteed Tartu Descartes´i Lütseumis.  Avati spordiklass, kus hakkavad õppima ja treenima 14 tüdrukut, kes tegelevad iluvõimlemisega ja 8 poissi, kes tegelevad judoga. Toimus aktus. Lapsed said kätte aabitsad ja kooli mütsid. Hiljem kohtusid väikesed koolijütsid oma esimese õpetajaga klassijuhatajatunnis. 

2.september   R        Esimene koolipäev. 3 tundi .

5.september   E        Koolipäev algas treeninguga Turu tn. 8 Spordihoones. Treenerid (Janika Mölder, Jelena karpova, Anna-Liisa Parm ja Tiina Tolmoff ) tutvusid tüdrukutega. Võimleja jagati A ja B grupiks. A grupis on tüdrukud, kes on juba varematel aastatel iluvõimlemise individuaalkavadega võistelnud ja B grupis on tüdrukud , kes ei ole veel võistlusspordiga tegelenud. Tüdrukud tegid tund aega koreograafiat. 9.30 algas sõit kooli poole. 9.45 söömine kooli sööklas.  Sööklas võtavad kõik lapsed ise kandiku ja saavad kokatädi käest portsjoni. Toidud on väga maitsvad ja mitmekesised. Täpselt sellised, mida sportlased sööma peavad. Peale varajast lõunasööki algasid lastel koolitunnid (3 tundi). 13.00 oli tüdrukutel auto vastas ja sõideti tagas Turu tn 8 spordihoonesse. Väike vahepala treenerilt ja kell 14.00-15.30 treening  Janika, Jelena ja Anna-Liisa juhendamisel. Peale treeningut toimus veel lastevanemate koosolek, kus Janika rääkis täpsemalt spordiklassi tegevusplaanist ja vastas lastevanemate küsimustele.Esimene pikk koolipäev sai läbi. Lapsed olid tublid ja energilised, tundus et jõudu jäi veel ülegi.

6.september   T       Tänane koolipäev algas õppetööga. Tunnid kestsid kella üheni. Edasi liikusid  tüdrukud taas Turu tänava poole. Väike lõunaeine ja treening algas kell 14.00. Toimus koreograafia ja treening. Lapsed olid tublid ja õppisid palju uusi liikumisi juurde.

7.september   K        Süvendatud treeningpäev. Alustasime kell 8.00 Turu tn Spordihoones . Puudu oli Martta, sest ta jäi haigeks ja Janika pidas õigeks, et ta jääb koju ja ravib ennast. A grupp tegi Jelenaga koreograafiat ja B grupp Janikaga treeningut.Peale treeningtundi sõitsid tüdrukud kooli. Janika aitas sööklas toidud laudadele viia, sest täna oli supi päev ja väikestel tüdrukutel on päris raske kandikutega ise hakkama saada. Kella 13-ni kestsid tunnid ja 13.10 algas jälle teekond Spordihoone poole. Õhtusel treeningul tegi B grupp koreograafiat ja A grupp harjutas rõnga rühmkava, millega valmistutakse Eesti Noorte meistrivõistlusteks, mis toimub 5.-6. novembril Narvas.

8.september   N        Hommikul koolipäev. Kell 14.00-15.30 tantsutund Jelenaga.

Janika sõits Inglismaale Euroopa Võimlemisliidu kongressile.

9.september   R        Hommikul koolipäev. Treenng kell 13.00. Täna oli raske keskenduda, sest Turu tn Spordihoones alustati tribüünide paigaldamist. Saalis oli suur müra. Aga nüüdsest on võimalik lastevanematel võistlusi vaadata tribüünilt. Tiina sõitis täna vanemate tüdrukutega Soome võistlustele.

Esimene koolinädal möödus väga hästi. Treenerid ja lapsed tegid kõvasti tööd ja juba esimese nädalaga oli näha laste arengut. Nüüd on 2 puhkepäeva. Esmaspäeval algab uus töönädal.